Ik schrijf en ik lees. Heb je een goede tekst nodig, dan schrijf ik die voor je. Wil je een eerlijke beoordeling over iets wat jij hebt geschreven dan lees ik kritisch jouw verhaal en geef je gericht feedback. De diensten die ik lever hebben dus alles te maken met teksten, taal en schrijven. Je kunt mij onder andere inschakelen voor:

Het schrijven van teksten

Teksten voor websites, readers, blogs, verhalen. Als het uit woorden is opgebouwd, maak ik het voor je. Samen bepalen we de doelgroep en de toon van de tekst en daarna ga ik voor je aan de slag. De prijs leggen we van te voren in overleg vast. Ben je geïnteresseerd in een tekst van mijn hand: neem dan contact met me op.

Manuscriptbeoordeling

Een boek uitgeven is een droom van velen. Ik heb die droom zien uitkomen en ik wil je graag helpen ook jouw droom waar te maken. Natuurlijk kan ik je niet garanderen dat je boek ook daadwerkelijk uitgegeven wordt. Wel kan ik je beloven dat jij het best mogelijke manuscript inlevert bij een uitgever. Hoe? Door heel kritisch te kijken naar je verhaal, je opbouw, je stijl van schrijven, de geloofwaardigheid van je personages enzovoort. Ik zet opmerkingen in je tekst en geef je daarnaast een uitgebreid leesrapport. E natuurlijk beantwoord ik je vragen.

 

Wil je kennismaken met mijn manier van beoordelen? Ik lees de eerste 3.000 woorden (of 10 bladzijden) van jouw manuscript graag. Ik voorzie de tekst van opmerkingen en je krijgt een leesrapport. Dit alles voor 54,45 euro. Dit is inclusief BTW dus geen extra kosten. Vind je mijn beoordeling nuttig en bruikbaar dan kun je er daarna vrijblijvend voor kiezen om ook de rest van je manuscript door mij te laten lezen. De prijs gaat dan in overleg en is afhankelijk van het aantal woorden. Ik geef je van te voren een prijsopgave in een offerte zodat je niet verrast wordt door extra kosten en die je natuurlijk ook nog kunt afslaan. Heb je interesse in een beoordeling van je manuscript? Neem dan contact met me op.

Opbouw van trainingen en workshops

Ik heb zeer veel ervaring met het ontwikkelen en geven van trainingen en workshops. Ik ben zelf ook een gecertificeerd trainer en ik wil graag mijn kennis met je delen. Heb je vragen over de opbouw van je training, het formuleren van je doelen, je werkvormen of de opzet van je reader, laat mij dan kritisch meelezen. Ik geef je opbouwende feedback en zo nodig suggesties in een leesrapport. Samen maken we er een pakkende training of workshop van waar jouw deelnemers veel van leren. De prijs is afhankelijk van wat je precies van me wil weten. De prijs wordt wel van te voren vastgelegd. Wil je dat ik mee lees? Neem dan contact met me op.