Ik heb groot boekennieuws. En dat mag je letterlijk opvatten. Zoals jullie weten ben ik al een tijdje weer flink aan het schrijven, maar ik kon tot nu toe niet vertellen wat ik dan precies aan het schrijven was. Tot nu toe. Want nu mag ik het grote boekennieuws eindelijk vertellen!

 

Groot boekennieuws onthult

 

Het waren spannende maanden voor mij. Natuurlijk al met de uitgave van mijn eerste Fantasy roman voor volwassenen ‘Hart van de IJsworm’.  Dat heb ik ook nog gedaan in eigen beheer en dat was nieuw voor mij. Ondertussen schreef ik aan mijn roman verder, die ik, zoals een aantal van jullie weten, eind 2017 bij de uitgever heb ingeleverd. Tot zover geen nieuws natuurlijk. Dus wat is nu dat boekennieuws? Nou, als eerste kan ik jullie de titel van de roman gaan onthullen die in juli 2018 zal gaan verschijnen. En die titel luidt: ‘Wat te doen met de Stadstuin, Maud?’ En bij die titel hoort dus ook een geweldige cover! Zie het plaatje bij dit blog.

 

Maar er is nog veel meer

 

Oké, leuk, hoor ik je denken. Boekennieuws inderdaad. Maar groot boekennieuws is het misschien niet. Nee, want dat komt nu. Al schrijvende aan ‘Wat te doen met de Stadstuin, Maud?’ besefte ik dat dit verhaal, dat gaat over drie zussen, nog lang niet af was. Dus ik diende een voorstel in bij mijn uitgever. Een voorstel dat inhield dat ik nog twee boeken zou schrijven over de Stadstuin en over de drie zussen. En dat voorstel werd geaccepteerd! En dit is dus het grote boekennieuws: in de komende anderhalf jaar komen er maar liefst drie romans uit bij ‘Zomer en Keuning’. In het voorjaar van 2019 volgt deel 2 en in het najaar van 2019 deel 3. En dan begrijpen jullie nu gelijk waarom ik zo druk aan het schrijven ben.

 

Romantische feel good serie

 

En dus verheug ik me nu op deze romantische feel good serie. Ik ben er heel erg trots op en ik hoop natuurlijk dat jullie deze boeken allemaal massaal gaan lezen. Ik ben inmiddels druk bezig met deel 2 en ik blijf het heerlijk vinden om over de drie zussen Maud, Britt en Yara te schrijven. Met hen ga je de komende tijd kennismaken. De komende maanden zal ik nog veel meer vertellen over deze serie. Dus houd dit blog in de gaten! Dan schrijf ik ondertussen gewoon door….