Nieuwtjes: 2018 is een maand oud en ik heb best wel wat te melden. De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten. Dus hier even een update over waar ik allemaal mee bezig ben!

 

 

Nieuwtje: Er komt heel snel een nieuw Fantasy boek!

 

Ja, dat is toch wel het belangrijkste nieuwtje: In februari komt er een nieuw boek van mij uit. Het is een boek dat al heel lang op de planning staat. In een ver verleden heb ik het al eerder aangekondigd, maar helaas is het boek er toen nooit gekomen. In het kader van de goede voornemens heb ik dit jaar het heft in eigen handen genomen. Daarom verschijnt in februari mijn eerste Fantasy boek voor volwassenen: Hart van de IJsworm. Binnenkort vertel ik jullie er alles over.

 

Manuscript is klaar

 

Voor de feestdagen had ik nog een forse deadline voor mijn nieuwe roman die 1 januari binnen moest zijn bij de uitgever. Dat had nog wel wat voeten in de aarde, maar het is gelukt. Ik ben heel trots op het resultaat. Het is een mooi verhaal geworden en ik hoop dat jullie komende zomer het eindresultaat kunnen lezen. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte als er een nieuwtje is te melden.

 

Korte verhalen: ik probeer het weer eens

 

Verder heb ik een kort verhaal ingezonden om mee te dingen voor een plaatsje in de jaarbundel Ganymedes. Dit een mooie uitgave met allemaal Fantasy verhalen. Ik zou het een enorme eer vinden om met mijn verhaal daarin een plekje te veroveren. De uitslag zal echter nog wel even op zich laten wachten. Dat is pas in de zomer. Wat in ieder geval al wel zeker is is dat een ander kort verhaal in het najaar gepubliceerd gaat worden in het tijdschrift Fantastische Vertellingen. En ook daar ben ik trots op.

 

Zakelijke teksten

 

Niet echt een nieuwtje, maar toch ook leuk om te vermelden is dat ik weer gestart ben met een grote opdracht voor één van mijn opdrachtgevers. Tussen al mijn schrijven aan verhalen en romans door kan ik me ook weer storten op zakelijke teksten. Dat vind ik leuk en leerzaam en ik ben blij dat ik ook hiermee verder kan. En natuurlijk schrijf ik regelmatig blogs voor mijn wandelblog!

 

Kortom: veel nieuwtjes. En voor alles geldt: ik houd jullie op de hoogte!