Je bekijkt nu Ontdek de zeer kwalitatieve Lamy pennen

Ontdek de zeer kwalitatieve Lamy pennen

Wanneer je op het punt staat om een nieuwe pen aan te schaffen zal je kunnen concluderen dat er op de markt menig aantal diverse opties zijn terug te vinden. Eén van de mogelijkheden waar je voor kan kiezen is een zogenaamde Lamy pen. Het betreft hier een merk van pennen die door de jaren heen een geweldige populariteit heeft gekregen… en die komt zeker niet zomaar uit de lucht vallen. Niet alleen geldt voor deze pennen immers dat ze er altijd weer geweldig uitzien, bovendien beschikken ze ook over een absolute topkwaliteit. Ben jij ook geïnteresseerd om meer over deze pennen te weten te komen? Dan is verder blijven lezen zeker de boodschap! 

Een eerste kennismaking met Lamy

Ben je nog helemaal niet bekend met het merk Lamy? Dan is het uiteraard interessant om daar nu meteen verandering in te brengen. Voor dit bedrijf geldt dat ze werd opgericht in het jaar 1930. De oprichting gebeurde door niemand minder dan C. Josef Lamy. Het merk bestaat officieel sinds het jaar 1952 en heeft ondertussen reeds heel wat harten weten te veroveren. In het bijzonder voor het 27 vulpen model geldt dat ze over een iconische status beschikt. Op jaarbasis weet dit merk zomaar even zo’n slordige 6 miljoen schrijfwaren te produceren. Bovendien is het zo dat ze kan rekenen op een gemiddelde jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro. Dit maakt het merk sinds jaar en dag tot de absolute marktleider in Duitsland. Bovendien is het zo dat ze wereldwijd herkend wordt als Duits design product. Bijzonder indrukwekkend dus!

Keuze uit een zeer groot aanbod aan mogelijkheden

Bij het kopen van een nieuwe pen is het zo dat je niet alleen maar zal willen letten op de kwaliteit waarover ze beschikt. Indien je kiest voor het kopen van een pen van een gerenommeerd merk als Lamy ben je er namelijk sowieso honderd procent zeker van dat je kan rekenen op de meest optimale kwaliteit. Dit gezegd hebbende geldt voor veel mensen dat ze ook specifiek op zoek zijn naar een pen van een bepaalde kleur. Voor het merk Lamy geldt dat je op dit vlak kan kiezen voor:

  • Een Deep Dark Blue exemplaar;
  • Een Olivesilver exemplaar;
  • Een Aion Black Roller exemplaar;

Uiteraard geldt voor de bovenstaande kleuren dat ze nog lang niet alles zijn, integendeel. Heb je dus met andere woorden een bepaalde, specifieke kleur in gedachten voor de pen of pennen die je wenst aan te schaffen? Dan kunnen deze doorgaans wel aangetroffen worden in het aanbod van dit merk. 

Mogelijkheid tot het graveren van Lamy

Voor de pennen van het merk Lamy geldt dat ze lang niet altijd worden aangekocht voor eigen gebruik, integendeel. Binnen de zakenwereld is het dan ook zo dat een kwalitatieve pen sinds jaar en dag een absoluut geweldig geschenk vormt voor niet alleen medewerkers van je bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld andere zakelijke contacten. De mogelijkheid tot het graveren van een dergelijke pen is uiteraard eveneens in de praktijk mooi meegenomen. In ieder geval, ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Ook dan zijn de pennen van dit merk zeker het overwegen waard! Ga naar 24papershop.com voor het gehele assortiment.