Het regelen van een vergaderlocatie in Arnhem doe je bij Vonk360

Bij Vonk360 vind je altijd een passende vergaderlocatie in Arnhem waar je lekker met het gehele team kunt gaan brainstormen of mooie vergaderingen kunt organiseren. Het fijne aan deze locatie is dat deze op een zeer gunstige plek gelegen is, namelijk aan de snelweg de A12 die dichtbij Utrecht te vinden is. De snelweg is sowieso erg handig hiervoor, maar daarnaast is de plek in Nederland ook erg handig, omdat deze centraal ligt en dus voor iedereen zeer gemakkelijk te bereiken is. Een vergaderlocatie in Arnhem is aan te raden wanneer je bijvoorbeeld met je bedrijf vaak sessies hebt met andere bedrijven en klanten wil uitnodigen. Je wil dan natuurlijk wel een locatie hebben die goed is voor je imago. Dat vind je hier zeker terug. Het is namelijk een zeer luxe locatie waar je een uitstraling vindt die helemaal past bij je bedrijf. Naast vergaderzalen vind je er ook een lunchroom terug wat ook ideaal is wanneer je bijvoorbeeld een gehele dag hier aanwezig bent en iedereen natuurlijk ook wel zin heeft om een hapje te eten. Je kunt dan ook je eigen eten meenemen naar de locatie, maar het geeft toch een fijner gevoel wanneer je dat daar kunt halen en daarnaast si de kwaliteit van het eten ook erg goed.

Flexwerken, vergaderen en werken, het kan allemaal!

Naast het huren van een vergaderlocatie in Arnhem bij Vonk360 kan je hier ook terecht wanneer je wilt flexwerken. Het is een heel bekende locatie waar veel freelancers werken, omdat ze dan geen eigen kantoor hebben, maar ook niet de gehele dag thuis willen zitten. Je kunt een locatie als deze gemakkelijk per maand huren of per dag. Je zit dan dus nergens aan verbonden en kunt dus van tevoren bepalen of je ergens heen wilt gaan of niet en of je dus gebruik wilt maken van de vergaderlocatie in Arnhem. Mocht je dit niet willen dan heb je ook geen kosten en dat maakt deze plek ideaal voor velen. Je ontmoet hier veel mensen en kunt elkaar hier ook inspireren. Alle ruimtes hebben net weer even een andere inrichting, maar zijn allemaal zo ingericht dat de gezelligheid ervan af spat, maar dat je ook nog steeds rustig kunt werken en je kunt concentreren. De balans hiertussen is mooi opgemaakt, waardoor de werkplek erg fijn is te gebruiken.

Waar kan je allemaal gebruik van maken?

Alle ruimtes van de vergaderlocatie in Arnhem zijn zo gemaakt dat er van alles te gebruiken valt. Denk aan een digit bord waar je presentaties op kunt laten zien, maar daarnaast ook allerlei aansluitingen voor je computer om zo een beeld te laten zien die je op je beeldscherm van je computer hebt staan. Daarnaast zijn er zonneschermen aanwezig, die ervoor zorgen dat er niet te veel licht op je beeldscherm staat en daarnaast kan je ook gebruik maken van de stoelen en tafels en de wifi verbinding die erg sterk is. Je zult dus ook nooit te maken hebben met een verbinding die niet goed werkt, daar wordt door hen wel voor gezorgd. Ook kan je gebruik maken van pasjes die de ruimte alleen toegankelijk maken voor de mensen die een pasje hebben of een toegangscode Daarvoor kan je kiezen en dit aangeven bij de balie waardoor dit allemaal voor je wordt geregeld bij de vergaderlocatie in Arnhem.